Brazilian wax, hårborttagning & vax

Hårborttagning för bikinilinjen - för hemmabruk, Sveriges mest sålda

Andrea Brazilian Waxing är en vax metod för hårborttagning runt de mest intima delarna av kroppen och bikinilinjen. Det milda hård vax som används är mycket unikt och speciellt utformad för att fästa på hår men inte på hud - detta för att man skall slippa kladdiga vaxrester. Kitet innehåller allt du behöver för att snabbt och enkelt avlägsna envist hår.
Se vår presentation av produkten >>


Brazilian vax, så använder du produkten

Andreas Brazilian Vax Hard Wax-kit är mycket enkelt att använda! Läs den medföljande bruksanvisningen innan du använder produkten för första gången.

  1. Desinficera dina händer.
  2. Rengör det område som skall vaxas med tvål och varmt vatten. Torka torrt noga.
  3. Klipp håret till 6 mm längd.
  4. Applicera Pre-Epilation olja för att lugna och preparera huden för vaxningen.
  5. Eter uppvärmning i microvågsugnen omrörs vaxet med spateln. Kom ihåg att produkten är färdig att använda när konsistensen är cremig.
  6. När vaxet är cremig, känns försiktigt med fingertoppen. Om temperaturen är behaglig, börja först då med vaxningen. Om för varmt vax används kan huden brännas.
  7. Doppa spateln i mitten av burken och torka av ena sidan av spateln mot burkens kant.
  8. Applicera vaxet i hårets växtriktning på ett litet område åt gången.
  9. Låt vaxet kallna på huden tills det är mjukt och smidigt.
  10. Håll huden spännd med ena handen. Lyft änden på vaxet med fingret på andra handen. Ta tag i vaxet nära huden och avlägsna vaxet med en snabb rörelse i hårets motsatta växtriktning.


Vi lottar ut 5 st Brazilian wax kit varje månad

Missa inte chansen att vinna Andreas oerhört populära Brazilian Hard Wax-kit! Allt du behöver göra är att skriva en bra motivering till varför just du borde vinna!
Brasiliansk bikinivax, vinn Hard wax-kit! >>


Tipsa din vänner om Brazilian wax, Hard-kit!

Många talar om Brazilian waxing nuförtiden, men av förståeliga skäl tycker kanske inte alla att det är så kul att gå på salong och vaxa huden kring kroppens mer intima delar. Andreas Brazilian Hard Wax-kit är enkelt att använda och sparar dig dessutom en massa pengar jämfört med dyra salongsbehandlingar. När du tipsar om Andreas Brazilian Hard Wax-kit kan du vara säker på att din vän tipsas om en beprövad produkt som verkligen fungerar.
Tipsa dina vänner om Andrea Brasiliansk vaxning! >>Brazilian Hard Wax, Bikinimax, Kit för hemmabrukNordströms Handels AB 2009